(Whatsapp) +31 616076090 info@martievocalcoaching.com

Neem contact met mij op

(Read in English >>)

Informatie over:

13 + 2 =

Voor wie?

Beginners

Heb je nog nooit zangles gehad maar wil je nu beginnen? Ik help je met stemvorming, ritmiek en verdere muzikale ontwikkeling.

Gevorderden

Heb je al zangles gehad en wil je je verder ontwikkelen? Na een introductie kijken we samen welk pad we samen kunnen volgen om je verder te ontwikkelen.

Professionals

Je bent professioneel zangeres, zanger of docent en je wil je ontwikkelen in Braziliaanse en wereldmuziek? Dan ben je bij mij aan het goede adres!

Martie is bemoedigend, enthousiast én technisch heel kundig, ze leerde me in 2 lessen hoe ik alle kracht uit mijn stem kon halen, waarvan ik niet wist dat 't er in zit, mijn stem was ineens sterker en vaster. Deze zanglessen waren echt goud voor mij! Als je een enthousiaste én zeer goede zangdocente zoekt, zoek dan niet verder: dat is Martie.
Paul Cherryseed

Martie is ’n zeer goede zangdocente. Ze levert echt maatwerk. Voor mij was het verbeteren van mijn zangtechniek erg belangrijk. Mijn zangtechniek is inmiddels verbeterd en wat ik nog belangrijker vind: Ik heb meer zelfvertrouwen en plezier in het zingen gekregen.
Marion Berghege

Adres

MartieVocalCoaching / Maartje Rikhof
Whatssapp +31(0)616076090
info@martievocalcoaching.com

Volg mij

Ik vind het leuk als je mij op social media volgt. laat weten wat je vindt van mijn optredens, workshops en lessen.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van coaching en workshops? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

7 + 14 =