(Whatsapp) +31 616076090 info@martievocalcoaching.com

Over Martie

In al die jaren heb ik op allerlei manieren kennis opgedaan in Brazilië en had ik het voorrecht om met geweldige en bijzondere docenten en kunstenaars op verschillende gebieden samen te werken. Ik heb kennis opgedaan die over het algemeen nog niet zo toegankelijk is voor zangers buiten Brazilië.

Over Martie

(Read in English >>)

Tijdens mijn bachelor- en masterstudies jazz bij Codarts Rotterdam en Fontys werd ik verliefd op Braziliaanse muziek en inspireerde mij de diepgaande poëzie en complexe ritmiek. In 2009 kwam ik voor het eerst in Brazilië.

Tot mijn grote verrassing nodigde TV Globo-Ceará me uit om een ​​muziekspecial van 1,5 uur op te nemen en ik gaf optredens op verschillende festivals in het land. Dit leidde ertoe dat ik 7 jaar lang als zangeres en componiste in Rio de Janeiro woonde en werkte. Ik verdiepte me in de Braziliaanse muziekcultuur en bracht samen met producer Claudio Dauelsberg mijn Braziliaanse album uit.

Gedurende deze jaren heb ik masterclasses en percussie cursussen gevolgd, ritmes uit Noord Oost Brazilië geleerd, carimbo, samba en meer. Ik had dictie coaching om mijn uitspraak van Braziliaans Portugees te perfectioneren, volgde dans- en acteerlessen en bestudeerde de methode ‘O passo’ van Lucas Ciavatta. Dit alles hielp me om de complexe Braziliaanse ritmische patronen te belichamen, wat mijn timing, techniek en podiumpresentatie enorm verbeterde.

Schrijf je vandaag nog in voor mijn zanglessen of coaching.

Martie is bemoedigend, enthousiast én technisch heel kundig, ze leerde me in 2 lessen hoe ik alle kracht uit mijn stem kon halen, waarvan ik niet wist dat 't er in zit, mijn stem was ineens sterker en vaster. Deze zanglessen waren echt goud voor mij! Als je een enthousiaste én zeer goede zangdocente zoekt, zoek dan niet verder: dat is Martie.
Paul Cherryseed

Martie is ’n zeer goede zangdocente. Ze levert echt maatwerk. Voor mij was het verbeteren van mijn zangtechniek erg belangrijk. Mijn zangtechniek is inmiddels verbeterd en wat ik nog belangrijker vind: Ik heb meer zelfvertrouwen en plezier in het zingen gekregen.
Marion Berghege

Adres

MartieVocalCoaching / Maartje Rikhof
Whatsapp +31 616076090
info@martievocalcoaching.com

Volg mij

Ik vind het leuk als je mij op social media volgt. laat weten wat je vindt van mijn optredens, workshops en lessen.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen op het gebied van coaching en workshops? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief.

15 + 2 =